Overslaan naar content

Brand Manager Retail Marketing

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Marketing

Functieomschrijving

Brand Manager Retail is een hands-on en veelzijdige, operationele marketingfunctie, binnen Boretti, bekend van de stijlvol vormgegeven iconische design keukenapparaten uit Italië.” In deze rol ben je actief op alle marketingmixelementen; communicatie, merkactivatie, POS-materiaal, joint promotions, events/beurzen, winkelpresentatie, jaarplannen en alle below-the-line activiteiten.


Je bent de link tussen het Product/NPD-team en het Sales team; je ondersteunt met activaties, toolkits en sales support voor key accounts, je vermarkt de nieuwe en bestaande producten met opvallende launches binnen je categorie “Keukens” en “Wijnklimaatkasten”. We zoeken een allround marketeer, een doener (!) die zorgt voor dé excellente Boretti-experience en superieure in-store beleving op de winkelvloer in de Benelux. Je bent een kei in marketing-executie, planning en projectmanagement. Een gedreven Brand Manager/Trade Marketeer met veel energie, drive, passie, daadkracht, gevoel voor (Italiaans) design, nieuwsgierigheid én lef.


Je hebt een “winning mindset”, een pragmatische “can-do” aanpak door o.a. nieuwe paden te bewandelen, dingen uitproberen en vooral (veel) doen! Past dat jou? Dan bieden wij de leukste marketingfunctie in non-food retail, lifestyle & design binnen de Benelux.


Je rapporteert aan de Business Line Manager Kitchen Retail van Boretti in Amsterdam; een bijzonder fijne manager met veel ervaring in marketing en sales in zijn vakgebied.

Boretti bestaat ruim 25 jaar en levert wereldwijd binnen- en buitenkeukens vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf heeft een enorme ambitie om verder te groeien en te ontwikkelen in verschillende werelddelen. Hoe? Door in te spelen op de lokale gebruiken en vakmanschap, maar steeds met Italiaanse beleving en elegante, betaalbare luxe in haar iconische ontwerpen als rode draad.


Bij Boretti draait alles om schoonheid en elegantie binnen “Italian Culinary Lifestyle”, een baseline en experience die te voelen is in de drie Business Lines; “Kitchen Retail Trade”, “Outdoor Trade” en de “Trattoria Boretti Restaurantketen”. Boretti staat bekend om haar elegante en populaire (gas)fornuizen, inbouwapparatuur, buitenketens en BBQ’s. Per maart 2023 is de eerste “Trattoria Boretti” geopend in Mechelen – België.

Uiterlijke schoonheid en oogstrelend design is bij Boretti geen gevolg, maar een duidelijke strategische keuze. Boretti staat voor inspiratie, passie, cultuur, lef, innovatie, elegantie, kwaliteit en Italiaans design.


Met Boretti wordt wereldwijd betaalbare luxe kwaliteit en design aangeboden; het brengt mensen bij elkaar om van het gezelschap en van het leven te genieten! Bij Boretti is geen dag hetzelfde en samen met je gedreven collega’s streef je iedere dag weer naar met Boretti hét Italian Culinary Lifestyle brand te maken in de Benelux en internationaal. De cultuur binnen de organisatie laat zich omschrijven als informeel, open, resultaatgericht en business-driven.


Met korte lijnen en veel ruimte om te ondernemen en uitdagingen aan te gaan in een prettige en collegiale sfeer met een sterke can-do mentaliteit.


Boretti is sterk marketing-sales georiënteerd, wordt gedreven door een ambitieus plan. Boretti is gevestigd in Amsterdam.

Vereisten

  • WO / HBO-opleiding (Marketing-, Brandmanagement)
  • 3-5 jaar marketing-ervaring bij A-merk in Non-Food of FMCG, lifestyle en design
  • Sterk in communicatie, merken, retail en marketing/brandmanagement
  • Operationeel sterk, hands-on, pragmatisch, doener, no-nonsense
  • Betrokken, snel kunnen schakelen, oplossingsgericht, planmatig werken
  • Vloeiende beheersing Nederlands en Engels

of

Apply with Indeed onbeschikbaar